FOTO'S: Ik verbleef op de goedkoopste plek in Disney World, een camping

2022-12-05 21:09:39 By : Mr. Gavin Wang

Ik had geen idee hoe het zou zijn om in de goedkoopste accommodatie van Disney World te verblijven, aangezien ik nog nooit eerder had gekampeerd, maar ik ging door en boekte een verblijf van twee nachten.

Ik betaalde $ 92 per nacht om mijn camping te huren, wat na belastingen in totaal $ 207 bedroeg. Luifel Tent

FOTO'S: Ik verbleef op de goedkoopste plek in Disney World, een camping

Ik was erg benieuwd wat Disney te bieden zou hebben, vooral omdat het huren van een camping relatief goedkoop was in vergelijking met veel andere Disney-resorts.

Dit is hoe mijn verblijf was.

Afgezien van het inpakken van mijn kleding en toiletartikelen, die ik al in huis had, moest ik nog heel wat spullen kopen en meenemen voor onze reis.

Uiteindelijk heb ik meer dan $ 300 uitgegeven aan kampeerspullen - inclusief een luchtbed, grote dekens en een muggenwerend apparaat - dus ik moest veel dingen van de auto naar de picknicktafel sjouwen

Het duurde ongeveer 30 minuten om mijn spullen leeg te maken.Met de temperatuur en vochtigheid van bijna 90 graden Fahrenheit, was ik aan het zweten voordat we er zelfs maar toe kwamen om de tent op te zetten.

De vierpersoonstent werd geadverteerd als "gemakkelijk op te zetten" en zou niet meer dan 10 tot 20 minuten nodig hebben om op te zetten.

Het kostte ons echter bijna twee uur.

Als er geen vriendelijke, ervaren kampeerder was geweest die aanbood om ons te helpen, zou het waarschijnlijk nog langer hebben geduurd.

De ruimte die we huurden was ook uitgerust met een grill, picknicktafel, tuinslang en stopcontacten om elektriciteit te leveren.

Gelukkig lag onze camping op slechts een paar meter van het dichtstbijzijnde comfortstation, dat erg schoon en ruim leek.Het had een toilet, douches en een kleedruimte.

Hoewel er veel kampeerders op het terrein waren, stelde ik het op prijs dat ik meestal een leeg comfortstation kon vinden wanneer ik me ging opfrissen of naar het toilet ging.

Het nederzettingsgebied is het belangrijkste knooppunt van het resort.

Het had eetgelegenheden, waaronder P&J's Southern Takeout, Hoop-Dee-Doo Revue en Trail's End Restaurant, evenals de Settlement Trading Post, Tri-Circle-D Ranch en de boot- en bushalte om naar Magic Kingdom te gaan.

Hoewel reizen naar het nederzettingsgebied vanaf onze camping lastig was, was het noodzakelijk.

Het duurde minder dan 10 minuten om er te komen met onze golfkar, maar als we op de bus moesten vertrouwen, varieerde onze reistijd afhankelijk van hoe snel deze kwam.

De daadwerkelijke busrit naar het Magic Kingdom was echter snel en gemakkelijk en duurde ongeveer acht minuten vanaf het nederzettingsstation.

Magic Kingdom was het enige park met een bus in het nederzettingsgebied van de camping.

Als we tijdens ons bezoek Epcot, Animal Kingdom, Hollywood Studios, Disney Springs of een van de waterparken wilden bezoeken, moesten we een interne bus nemen, een flinke wandeling maken of met de golfkar naar het busstation rijden dat was het dichtst bij de parkeerplaats.

Om Animal Kingdom te bezoeken, het park dat het verst van ons resort verwijderd is, zou de reis tussen de 45 minuten tot een uur en meer dan één bus hebben geduurd.De reistijd hing ook af van hoe snel de interne bus arriveerde en het tijdstip van de dag.

Tussen de verschillende gekleurde routes, verschillende bushaltes en gebrek aan richting vond ik vervoer in dit resort erg vervelend en verwarrend, vooral als eerste bezoeker van de campings.

Gelukkig waren de castleden, wat Disney hun werknemers noemt, die de bussen bestuurden meer dan bereid om alle vragen te beantwoorden en ons in de goede richting te wijzen.

Ik was absoluut verrast door de hoeveelheid dieren in het wild op de camping.Ik zag verschillende kalkoenen die vrij dicht bij onze camping terechtkwamen en een uil.

Mijn minst favoriete deel van de ervaring was het aantal muggen en insecten dat de tent binnendrong en op mijn huid terechtkwam.

We hebben ons best gedaan om deze beestjes af te weren met spray en muggenwerende armbanden, maar ze deden lang niet zoveel als we hadden gehoopt.

Mijn vriend werd uiteindelijk ook gestoken door een bij terwijl we de tent aan het opzetten waren.

Omdat we in een tent zaten, besloten we geen eten mee te nemen om te voorkomen dat we nog meer dieren in het wild of insecten zouden aantrekken.

Ik was blij dat de camping verschillende eetgelegenheden had, waaronder P&J's Southern Takeout, Hoop-Dee-Doo Revue en Trail's End Restaurant.Er waren zelfs enkele foodtrucks rond het pand.

Het was leuk dat er een bus was die gasten naar Disney's Wilderness Lodge bracht, zodat we daar ook konden genieten van enkele van de restaurants.We maakten optimaal gebruik van de service en gingen naar Geyser Point Bar & Grill voor de heerlijke bizoncheeseburger.

De gegrilde pulled-pork sandwich die ik had van P&J's Southern Takeout was mijn favoriete ding dat ik at tijdens de reis en was zeker de $ 10,79 waard die ik betaalde.

Ik zette mijn kamp op in de week van Halloween en veel van de andere campings waren gevuld met Halloween-versieringen.Het was leuk om te zien hoe gepassioneerd sommige kampeerders waren om hun camping zo comfortabel en leuk mogelijk te maken.

Ik had niet verwacht zoveel versieringen te zien, maar het hielp om wat karakter aan de camping te geven, die er anders gewoon uit zou hebben gezien.

Naast de versierde campings, gingen sommige gezinnen er helemaal op uit om hun golfkarretjes feestelijk te maken met Disney-geïnspireerde details.

Hoewel ik wist dat Fort Wilderness hondvriendelijk was, dacht ik niet dat ik zoveel honden zou zien als ik, of ze nu met hun baasjes aan het wandelen waren of rondrenden in het Waggin' Trails Dog Park.

Op een gegeven moment werden we benaderd door een vrouw die ons vroeg om uit te kijken naar de hond van een familie die was weggelopen.Het was eng om na te denken over de situatie, aangezien het pand 750 hectare bos is.

Hoewel we er nooit achter zijn gekomen of de persoon zijn hond heeft gevonden of niet, was het leuk om een ​​gevoel van gemeenschap te zien en te zien hoe verschillende mensen tijd vrijmaken van hun vakantie om te helpen zoeken naar het geliefde huisdier.

Op de tweede dag van ons avontuur huurden we een golfkar om het gemakkelijker te maken om door het pand te reizen.

Het begon te regenen toen we bij Chip 'n' Dale's Campfire Sing-A-Long waren, dus we wilden ergens droog rijden.De golfkar maakte het niet gemakkelijk vanwege zijn open zijkanten en achterkant en lage voorruit.

Op sommige punten sloegen water en wind me recht in het gezicht.

Hoewel mijn gezelschap geen gebruik maakte van veel van de campingaanbiedingen, afgezien van het zwembad en de speelhal, was ik aangenaam verrast om te zien hoeveel activiteiten er beschikbaar waren.

FOTO'S: Ik verbleef op de goedkoopste plek in Disney World, een camping

Hangmat Met Standaard Uitrusting voor kanoën, vissen, boogschieten en fietsen was beschikbaar voor gasten om te kopen en te huren voor hun plezier.